Betaal een scherpe prijs wanneer je een dampkap gaat kopen bij de specialist

Bij het kopen van een dampkap heeft u twee opties. U kunt de dampkap bij een speciaalzaak of bestelt hem snel online. U zult echter merken dat de prijzen nogal kunnen verschillen. Gaat u echter uw Novy dampkap kopen bij Elektro Lommelen? Dan zult u merken dat u hier producten aan internetprijzen kunt kopen, zowel via de webshop van deze specialist als in de toonzaal? Het handige hiervan is dat u de dampkap die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken voordat u deze (online) aankoopt. Zo weet u wat u in huis haalt en kunt u ervan op aan dat u een goed product koopt. U gaat toch ook een dampkap kopen en door Elektro Lommelen laten leveren?!

Vijf jaar garantie op een Novy dampkap

Wilt u een dampkap van topkwaliteit kopen? Kies dan voor een Novy dampkap, dan weet u zeker dat u een product van hoge kwaliteit in huis haalt en dat deze nog jaren meegaat. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.

Dampkap kopen: vergeet de accessoires en het filter niet

Wist u dat u bij een dampkap kopen aan meerdere dingen moet denken? Wat dacht u bijvoorbeeld van de accessoires? Deze zullen de werking van de dampkap bevorderen. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft. U krijgt bij deze specialist altijd deskundig advies voor de ideale dampkap voor uw keuken.